Over KAR Automotive

KAR Automotive is een onafhankelijk autobedrijf opgericht door Willem Klep. Willem heeft bijna 20 jaar Automotive ervaring opgedaan in dealerorganisaties waar de klant altijd op nummer 1 staat. Hierdoor staat KAR Automotive voor een uitstekende service en een persoonlijke benadering.

KAR Automotive richt zich hoofdzakelijk op de inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Wij zijn gespecialiseerd in kwaliteitsoccasions afkomstig van dealerbedrijven en leasemaatschappijen. Voor de inruil van uw huidige auto kunt u ook bij ons terecht.

Door een snel wisselende voorraad heeft KAR Automotive altijd interessante kwaliteitsoccasions staan. Mocht de auto die u zoekt er niet tussen zitten dan kunt u bij KAR Automotive ook terecht voor zoekopdrachten. 

Wilt u een nieuwe auto gaan kopen of leasen en wilt u advies of begeleiding in dit aankooptraject dan kunt u ook van de adviesdiensten KAR Automotive gebruik maken. Door ons uitgebreide netwerk in de dealerwereld kunnen wij voor u altijd een gunstig voorstel realiseren.

KAR Automotive staat voor:

  1. Gunstig geprijsde kwaliteitsoccasions
  2. Betrouwbare occasions
  3. Gegarandeerde KM-stand NAP
  4. Uitstekende service
  5. Persoonlijke benadering